Maak van je eigen zaak een succes

Zet jouw onderneming ook op de kaart.

Toen ik met mijn bedrijf wilde groeien heb ik Whalecom gevraagd met mij mee te denken. Ondanks dat ik niet goed kon omschrijven wat mijn vraag was hebben zij een gedetailleerd en uitgebreid marketingplan voor mij opgesteld. Door de feiten en cijfers die zij in dit plan presenteerden kreeg ik een helder en concreet beeld van de huidige situatie van mijn product en van de mogelijkheden en kansen in de toekomst. Startende ondernemers die net zoals ik concretisering nodig hebben, zijn in goede handen bij Whalecom vanwege hun professionele en pro-actieve houding. Als je iemand nodig hebt die met je meedenkt en meebeweegt dan ben je bij hen aan het goede adres.

Tamar Meijer, De glazen tuinen

Wij wilden een website met veel specifieke functionaliteiten en vroegen ons af of dat wel mogelijk was zonder al te veel kosten. De ideeën bleken uiteindelijk vanwege ons startbudget beperkt uit te voeren waardoor het voorlopig een informatieve website is geworden, maar in de toekomst zijn er wel mogelijkheden om uitgebreidere toepassingen toe te voegen. Over het resultaat zijn wij erg tevreden, vooral omdat styling en boodschap precies aansluiten bij datgene wat wij met ons bedrijf willen uitstralen. Uit ons netwerk horen wij positieve geluiden over het professionele uiterlijk van onze nieuwe website. Startups zoals wij kunnen goed terecht bij Whalecom omdat zij een goede basis leggen en over oplossingen blijven meedenken bij de uitbreiding van een onderneming. Snel kunnen schakelen en een flexibele houding zorgen voor een prettige samenwerking, waardoor wij onze wensen goed kenbaar hebben kunnen maken.

Onlangs is onze nieuwe webshop online gegaan en we zijn er erg blij mee. Bij onze bestaande website twijfelden we of het met onze kennis en kunde wel mogelijk zou zijn om er een professionele uitstraling aan te geven en of we er tijd voor zouden hebben om deze te onderhouden. Tijdens diverse gesprekken met Whalecom kregen onze ideeën meer vorm, waarna ze door hen werden uitgewerkt met als eindresultaat een gebruiksvriendelijke en professioneel uitziende webshop. Er was meteen een klik en wij vonden het vooral prettig dat ze de tijd namen om met ons mee te denken. Van onze klanten krijgen we veel positieve reacties op onze nieuwe webshop. Voor mensen die het druk hebben met hun bedrijf en die weinig weten van het maken van een webshop is Whalecom echt een aanrader.

Monique Meijer, Thee van Bams

Benieuwd naar onze aanpak? Let’s meet!

Plan een afspraak